Villkor

Om oss

Tandtrollet är Anders Olssons enskilda firma (710511-xxxx) som säljer unikt japanskt godis till alla nyfikna och sugna. Vi är tre personer som hjälps åt med butiken (Anders, Mariko och Stefan) och njuter av att leverera glädje och njutning till våra kunder – stora som små!

Betalningsvillkor

Kredittiden för detta köp är 3 dagar från utskickad orderbekräftelse. Efter 3 dagar annulleras din order.

Priserna hos Tandtrollet uppdateras i realtid och visas inklusive moms. Priserna är angivna i svenska kronor och frakt tillkommer på varje beställning. Tandtrollet äger rätt att ändra priser på hemsida och övriga plattformar utan föregående avisering. Mellan Tandtrollet och kund gäller avtalat pris om inget annat särskilt överenskommits. Försäljning sker idag mot Swish och PayPal. Via PayPal kan du också välja att betala med kreditkort.

Försäljning kan ej ske till omyndig eller beställare under 18 år. Leverans sker endast inom Sverige.

Paket som kommer i retur omdebiteras frakt samt 40 kr per försändelse.

Orderläggning

I samband med att du lagt din beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Orderbekräftelsen innehåller betalningsinformation och vad du beställt. I samband med att vi skickar din beställning till dig, skickas också ett epost-meddelande som bekräftar att leveransen är genomförd.

Vid uppenbara felaktigheter såsom sk. förklaringsmisstag eller liknande, avseende det pris eller den produktinformation som anges i mottagningsbekräftelsen eller fakturan, äger Monster Butiken rätt att korrigera sådant pris eller sådan information varefter ny mottagningsbekräftelse och faktura skickas ut. Som kund har du då rätt att avbeställa din order ifall du inte accepterar korrigeringarna (självklart sker en sådan avbeställning utan kostnad för dig som kund!).

Ibland händer det att varor tar slut på lagret eller upphör i våra leverantörers sortiment. Vid sådana tillfällen kontaktar vi dig som kund omedelbart och ger dig möjlighet att avbeställa din order eller beställa annat.

I samband med att en order är lagd, så kan vi tyvärr inte hantera tilläggsbeställningar.

Ångerrätt

OBS! Du har ingen returrätt för godis och andra livsmedel.

Övriga varor har du rätt att returnera. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera produkter till oss inom 14 dagar från det att du erhållit varan. Du returnerar snabbt och enkelt genom att göra en Returanmälan och sedan returnera till vårt svenska lager med Schenker eller DHL.

Så här gör du en retur

Gör en Returanmälan på epostadressen: tandtrollet@mail.com och ange vad du vill returnera. Du får då omgående svar med instruktioner.

Viktigt att tänka på när du gör en retur

Vid alla returer måste varan levereras i oskadad originalförpackning. Varorna måste packas väl och bäst är att använda den oskadade originalförpackningen samt att emballera väl. Produktens originalförpackning får aldrig användas som ytterkartong! För att kunna hantera din retur behöver vi ditt namn, kundnummer och ordernummer – bifoga därför följesedeln i paketet så har vi all information vi behöver för att snabbt kunna hantera din retur.

Returer skickas till vår svenska returadress. När du returnerar en vara på grund av ångrat köp, är det du som kund som står för fraktkostnaden.

Reklamationer & felleveranser

Om du vid mottagandet av ditt paket upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad ska detta reklameras omgående till paketombudet, detta gäller både vid hemleverans och när du själv hämtar paketet hos ett ombud. Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig till tandtrollet@mail.com senast inom 7 kalenderdagar.

Om du har fått fel vara, om varan är skadad eller om det är något annat fel på varan, var vänlig kontakta kundservice på kundservice@monsterbutiken.se innan du returnerar produkten. Ange alltid ditt ordernummer i mailet. Bifoga en digital närbild om produkten är skadad samt ytterligare en bild om det finns yttre skador på paketet.

Vid eventuell återsändning av reklamerad produkt skickar vi dig en förbetald returetikett. Om du själv väljer att skicka tillbaka produkten så ansvarar du för fraktkostnaderna. Tänk på att det alltid är du som ansvarar för att sändningen kommer fram hel. Packa väl i originalförpackning och bifoga beskrivning av felaktigheten samt packsedel med ditt namn, adress och telefonnummer.

Återbetalningar

Vi återbetalar dig hela ordervärdet inom 14 dagar efter att vi mottagit din retur. Om du har valt att betala med kredit-/betalkort sker återbetalningen till samma konto som du har använt.

Byten

OBS! Du kan inte byta godis eller andra livsmedel.

Om du vill byta en vara så måste du lägga en ny order på vår hemsida på den vara du istället önskar och returnera den oönskade varan till oss. Vi skickar då den nya varan till dig omgående och när vi fått in din retur gör vi en återbetalning till ditt konto. Återbetalningar sker enligt ovan.

/Tandtrollet