Publicerad

Happy Kitchen

happy_kitchen_img

Happy Kitchen

Happy Kitchen betyder ju GLADA KÖKET. Bättre benämning på denna serie blir svårt att hitta på. Kan bara instämma i att det är rätt namn! Happy Kitchen ingår i Kracie:s serie med Gör-Det-Själv-Godis även om det egentligen är Gör-Det-Själv-Matlagning. Serien består idag av fyra olika sorter:

  • Munkar
  • Pizza
  • Hamburgare
  • Taiyaki och dango

Till skillnad mot övriga av Kracie:s japanska Gör-Det-Själv-Godis, så är detta inte godis. Det här är riktiga hamburgare, pizzor, munkar och taiyaki. De smakar och luktar dessutom precis som de skall. En annan väsentlig skillnad är att dessa maträtter måste tillagas. Tillagningen sker i micro.

Happy_kitchen

Munkar, taiyaki och dango är förvisso mest att betrakta som efterrätter eller ”godis”, men de smakar också som de skall och har alltså inte ”godissmak”.

Måste säga att Happy Kitchen är precis så roligt som man kan tänka sig. Framförallt blir det riktigt gott! Min personliga favoritsyssla i serien Happy Kitchen är att pimpa munkar! Det följer med riktigt många och roliga saker att klä upp dina munkar med!

happy_kitchen_donuts

Till alla set (utom till munkarna) så följer det dessutom med en passande dryck! Ramune Soda till Taiyaki, Cola till Hamburgarna och Druvsoda till Pizzan.

Blir man mätt?

– Näe, i alla fall inte på ett paket.